PREV-GARD univerzální hrdina v biologické ochraně rostlin

Nevíte jaké škůdce rostlin máte na zahradě nebo doma? Nevadí, PREV-GARD si poradí :)

Objevte nového biologického hrdinu ve světě ochrany rostlin – PREV-GARD kombinuje účinky insekticidu a akaricidu v jednom. Účinně bojuje proti škůdcům, padlí, houbovým chorobám a rzím.

Využití pomerančové silice v produktu PREV-GARD přináší komplexní ochranu před celou řadou škůdců - včetně molic, mšic, červců, puklic, svilušek, smutnic, třásněnek a dalších. Výhodou je působení proti škůdcům v každém stádiu vývoje, včetně dospělců.

PREV-GARD má tzv. "knock-down" efekt na rozmanité škůdce. To znamená, že účinkuje okamžitě během minut a hodin. Jak je to možné? Hlavní účinnou složkou je pomerančová silice. Díky inovativní formulaci má PREV-GARD nízké povrchové napětí, které napomáhá efektivnímu pokrytí těl škůdců při postřiku a vede v konečném důsledku k jejich rychlému vysušení. Výsledek? Okamžitá pomoc vašim rostlinám! Navíc šetrnou a přírodní cestou ✅

Vskutku univerzální hrdina v biologické ochraně!

PREV-GARD je univerzální produkt, který je vhodný pro zeleninu, ovoce, okrasné rostliny i interiéry a skleníky. S rychlým účinkem a bez nutnosti čekání můžete začít aplikovat od samého začátku až do doby sklizně. Díky nulové ochranné lhůtě můžete produkt aplikovat až do plné zralosti rostlin. Takto ošetřenou zeleninu a ovoce lze po umytí ihned konzumovat.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.